loading... | afri-trade.com

 • Afri-trade  Kompania Afri Trade” N.T.P është themeluar në vitin 1992. Në fillim ndërmarrja veprimtarinë e saj e ushtronte në territorin e Prizrenit, por pas një kohe e zgjeroi në tërë territorin e Kosovës. Sot “Afri Trade” N.T.P. ka marrëveshje ekskluzive me disa kompani të njohura të rajonit si dhe të Evropës , për të sjellur konsumatorit Kosovar produkte sa më kualitative. Serioziteti, përpikshmëria dhe bashkëpunimi janë faktorët e suksesit të marrëveshjeve që ka me të gjitha këto kompani. Me një staf të menaxhimit profesional si në fushat e: marketingut, shitjes, merchandisingut, logjistikës, financave, e cila me këtë staf profesional i kryen të gjitha shërbimet e nevojshme që klientët tanë të mbeten të kënaqur.

 • XL-Energy  XL Energy Drink është një nga kompanitë më të mëdha jo vetëm në Poloni, por edhe në Evropë. Pas më shumë se një dekade të funksionimit, produkti ynë është tani i pranishëm rreth globit me shpërndarjen që përfshin mbi 100 tregje, duke përfshirë Europën Perëndimore dhe Jugore, Shtetet e Bashkuara, Japonia si dhe vendet Arabe dhe vendet Afrikane, duke arritur shitjet vjetore prej mbi 150 milion dollarë kanaçe . XL Energy Drink ka shfaqur një sukses të madh në shumë tregje dhe kompania është ende duke punuar në marrjen e klientëve të rinj.

 • Dr Gerard  Dr Gerard është një nga firmat më të mëdha jo vetëm në Poloni, por edhe në Evropë. Që nga viti 1993, ne kemi punuar me pasion dhe të rritur për të sjellë biskota tuaj të preferuar për ju dhe zhvillimin e recetave të reja vazhdimisht. Në Dr Gerard, ne e dimë se çdo gjë çka të dini rreth biskotave. Stafi ynë ka përvojë të madhe në një shumëllojshmëri fushash nga teknologjitë për prirje analizë. Ata përpiqen për të siguruar produktet tona të jetojnë deri në standardet më të larta të cilësisë.

 • Tamek  Nga pionierët e ushqimit dhe pijes Tamek, u themelua në vitin 1955 në Bursa të Turqisë. Në vitin 1963 Tamek prodhoi për herë të parë lëngun e pemës.Kompania Tamek ka prodhuar produktet e para të konservuara që janë pa aditivë dhe mbrojtës. Në çdo hap të prodhimit kompania Tamek ka prioritet shëndetin dhe cilësinë. Cilësi e lartë të perimeve dhe frutave janë përzgjedhur nga ana departamentit të blerjes bujqësore. Kompania ka arritur eksportin në shumë vende të botës.

 • SKS  Industria e ushqimit SKS është themeluar në vitin 1978 nën emrin Sin Kian Seng. Kompania ka më shumë se 26 vjet eksperiencë rreth ushqimit të gatshëm, dhe ka arritur në një pozitë udhëheqëse në tregun vendas dhe ndërkombëtar. Kompania SKS ka standardin më të lartë në procesin e saj të prodhimit, paketimit si dhe shijes. Prodhimi më i veçantë i kompanisë është Omypop Popcorn. Ompypop Popcorn, misër i krisur me ajër të nxehtë me shije të ndryshme të çokolladë e zezë, gjalpë mjalti, djath mjalti, çokolladë e bardhë dhe çokolladë me dredhzë.

 • Oriental Food  Që nga themelimi i saj 1978, kompania e ushqimit Oriental është shfaqur si prodhues më i madh i Malajzisë, të ushqimit të gatshëm. Sot kompania ka standardet ISO, UKAS dhe SIRIM si dhe çertifikatën HALAL. Komania Oriental eksporton mallërat e veta në shumë vende të botës. Çipsat Jacker janë me cilësi të lartë dhe shije të paharruar.

 • Tayas  Tayas është themeluar në vitin 1965 dhe vazhdon në fabrikën moderne në Gebze, ku u zhvendos në vitin 1991. U bë një nga prodhuesit më të rëndësishme të çokollatëve dhe karamelëve në të gjithë botën. 300 varieteteve të ndryshme të produktit 33,000 m² , 750 shtabet, 140 ton / ditë Kapaciteti i prodhimit, eksport në 130 vende Tayas vazhdon përpjekjet e saj për të arritur çdo ditë turmat më të gjerë me varg të saj produkt në rritje, për të përmirësuar industrinë e saj dhe për të punuar për një botë të ëmbël.

 • Lara  Lara whipes është një prej produkteve kozmetike higjienike të Turqisë. Kompania do të mbështesë gjithnjë një pasion për standardet më të larta, një vlerësim për diversitetin, dhe një angazhim për integritetin e korporatave. Lara whipes do të bashkëpunojë me klientët e saj për të sjellë ide të reja në mënyrë unike për të realizuar, duke e bërë jetën më të mirë dhe më të kënaqshme.

 • Dalan  Themelet e cilësisë Dalan u vendosën në vitin 1941 në një seminar në sektorin Namazgjahut e Izmirit, me prodhimin e markës Dalan tradicionale 100% vaj të pastër ullinjsh sapun. Në gamën Dalan produktit janë të dy produktet e kujdesit personal të tilla si bar dhe sapunëve të lëngshme, dush xhel, kremra trupit, krem dore, krem rroje dhe shampo, dhe gjithashtu produktet industriale si glicerinë, petë sapun dhe sapun pluhur. Dalan Kimya tregton produktet të saj në bazë të 7 markave të ndryshme të cilat janë të regjistruara Dalan, Diana, Nancy, Cindy, Alara, Adalya dhe Roxy. Produktet Dalan Kimya kanë pasur sukses duke arritur në 132 vende në 5 kontinente deri në vitin 2007.

 • Sars  Kompania Sadat Ltd prodhon detergjentë dhe detergjentët me markat e tyre - TEST, SARS, OTI, OMAX, SELWAN, BioHASS, WHOLEX, MORBIDO, BILL. Letër sanitare-bazuar ARI, ROYAL, FILIZ.

 • Fide/Micci  Kompania FIDE është një kompani e prodhimit në fushën e higjienës femërore që ka qenë duke punuar në tregjet ndërkombëtare që nga viti 1994. Aktivitetet kryesore përfshijnë prodhimin e pecetave për femra në gamë të plotë të linjës të pranishëm dhe programin pambuku (kryesisht menstruacioneve dhe tamponit të fytyrës ). Në vitin 1995 FIDE rriti portofolin e saj të prodhimit në lidhje me etiketat private dhe në ditët e sotme prodhon këto për më shumë se 100 partnerët e biznesit, jo vetëm nga vendet e Bashkimit Evropian. Kompania eksporton produktet e saj në më shumë se 40 vende të botës.

 • Moravka  Në në fillim të viteve të shtatëdhjeta të shekullit të kaluar, bazuar në themelet e fabrikës për prodhimin e biberit djegës dhe traditës në prodhimin e biberit djegës në terren është krijuar kompania "MORAVKA". Kompania prodhon produkte ushqimore. Me përpjekjet e mëparshme të menaxhimit dhe të komunitetit, në bashkëpunim me partnerët gjermanë, fabrika më moderne për prodhimin e produkteve ushqimore është ndërtuar dhe të pajisur me një kapacitet prej disa mijë ton të produktit të përfunduar.

 • Sheherzada  Firma Sheherzada u themelua ne vitin 1968 në bazë të traditës familjare dhe është përcejllur brez pas brezi. Paraardhësit tanë me suksesin e tyre kanë inspiruar që firma të jetë sa më të zhvilluar, të kënaqur nga ana e klienëve me prodhime tradicionale. Boza, prodhim natyral me vlera energjetike dhe ushqyese për trupin e njeriut. Shëruese për persona hiper tension dhe stimuluese per ushqimin e gjirit për fëmijët tanë. Limunadë, prodhim me recetë tradicional, freski në ditët e verës por dhe vitamina C në ditët e dimrit. Boronicë, prodhim tradicional me vlera ushqyese dhe kombinim i vitaminave të shumëllojshme në çdo kohë të jetës. Qaj i ftohtë, lëng me shije të paharrueshme, fantastike dhe freskim në kohët e temperaturave të larta.  

Produktet

 • XL-EnergyOpen or Close

  XL Energy Drink është një nga kompanitë më të mëdha jo vetëm në Poloni, por edhe në Evropë. Pas më shumë se një dekade të funksionimit, produkti ynë është tani i pranishëm rreth globit me shpërndarjen që përfshin mbi 100 tregje, duke përfshirë Europën Perëndimore dhe Jugore, Shtetet e Bashkuara, Japonia si dhe vendet Arabe dhe vendet Afrikane, duke arritur shitjet vjetore prej mbi 150 milion dollarë kanaçe . XL Energy Drink ka shfaqur një sukses të madh në shumë tregje dhe kompania është ende duke punuar në marrjen e klientëve të rinj.


 • Dr GerardOpen or Close

  Dr Gerard është një nga firmat më të mëdha jo vetëm në Poloni, por edhe në Evropë. Që nga viti 1993, ne kemi punuar me pasion dhe të rritur për të sjellë biskota tuaj të preferuar për ju dhe zhvillimin e recetave të reja vazhdimisht. Në Dr Gerard, ne e dimë se çdo gjë çka të dini rreth biskotave. Stafi ynë ka përvojë të madhe në një shumëllojshmëri fushash nga teknologjitë për prirje analizë. Ata përpiqen për të siguruar produktet tona të jetojnë deri në standardet më të larta të cilësisë.

 • TayaşOpen or Close

  Tayas është themeluar në vitin 1965 dhe vazhdon në fabrikën moderne në Gebze, ku u zhvendos në vitin 1991. U bë një nga prodhuesit më të rëndësishme të çokollatëve dhe karamelëve në të gjithë botën. 300 varieteteve të ndryshme të produktit 33,000 m² , 750 shtabet, 140 ton / ditë Kapaciteti i prodhimit, eksport në 130 vende Tayas vazhdon përpjekjet e saj për të arritur çdo ditë turmat më të gjerë me varg të saj produkt në rritje, për të përmirësuar industrinë e saj dhe për të punuar për një botë të ëmbël.

 • TamekOpen or Close

  Nga pionierët e ushqimit dhe pijes Tamek, u themelua në vitin 1955 në Bursa të Turqisë. Në vitin 1963 Tamek prodhoi për herë të parë lëngun e pemës. Kompania Tamek ka prodhuar produktet e para të konservuara që janë pa aditivë dhe mbrojtës. Në çdo hap të prodhimit kompania Tamek ka prioritet shëndetin dhe cilësinë. Cilësi e lartë të perimeve dhe frutave janë përzgjedhur nga ana departamentit të blerjes bujqësore. Kompania ka arritur eksportin në shumë vende të botës.


 • SKSOpen or Close

  Industria e ushqimit SKS është themeluar në vitin 1978 nën emrin Sin Kian Seng. Kompania ka më shumë se 26 vjet eksperiencë rreth ushqimit të gatshëm, dhe ka arritur në një pozitë udhëheqëse në tregun vendas dhe ndërkombëtar. Kompania SKS ka standardin më të lartë në procesin e saj të prodhimit, paketimit si dhe shijes. Prodhimi më i veçantë i kompanisë është Omypop Popcorn. Ompypop Popcorn, misër i krisur me ajër të nxehtë me shije të ndryshme të çokolladë e zezë, gjalpë mjalti, djath mjalti, çokolladë e bardhë dhe çokolladë me dredhzë.


 • Oriental FoodOpen or Close

  Që nga themelimi i saj 1978, kompania e ushqimit Oriental është shfaqur si prodhues më i madh i Malajzisë, të ushqimit të gatshëm. Sot kompania ka standardet ISO, UKAS dhe SIRIM si dhe çertifikatën HALAL. Komania Oriental eksporton mallërat e veta në shumë vende të botës. Çipsat Jacker janë me cilësi të lartë dhe shije të paharruar.


 • LaraOpen or Close

  Lara whipes është një prej produkteve kozmetike higjienike të Turqisë. Kompania do të mbështesë gjithnjë një pasion për standardet më të larta, një vlerësim për diversitetin, dhe një angazhim për integritetin e korporatave. Lara whipes do të bashkëpunojë me klientët e saj për të sjellë ide të reja në mënyrë unike për të realizuar, duke e bërë jetën më të mirë dhe më të kënaqshme.

 • DalanOpen or Close

  Themelet e cilësisë Dalan u vendosën në vitin 1941 në një seminar në sektorin Namazgjahut e Izmirit, me prodhimin e markës Dalan tradicionale 100% vaj të pastër ullinjsh sapun. Në gamën Dalan produktit janë të dy produktet e kujdesit personal të tilla si bar dhe sapunëve të lëngshme, dush xhel, kremra trupit, krem dore, krem rroje dhe shampo, dhe gjithashtu produktet industriale si glicerinë, petë sapun dhe sapun pluhur. Dalan Kimya tregton produktet të saj në bazë të 7 markave të ndryshme të cilat janë të regjistruara Dalan, Diana, Nancy, Cindy, Alara, Adalya dhe Roxy. Produktet Dalan Kimya kanë pasur sukses duke arritur në 132 vende në 5 kontinente deri në vitin 2007.

 • SarsOpen or Close

  Kompania Sadat Ltd prodhon detergjentë dhe detergjentët me markat e tyre - TEST, SARS, OTI, OMAX, SELWAN, BioHASS, WHOLEX, MORBIDO, BILL. Letër sanitare-bazuar ARI, ROYAL, FILIZ.

 • Fide/MicciOpen or Close

  Kompania FIDE është një kompani e prodhimit në fushën e higjienës femërore që ka qenë duke punuar në tregjet ndërkombëtare që nga viti 1994. Aktivitetet kryesore përfshijnë prodhimin e pecetave për femra në gamë të plotë të linjës të pranishëm dhe programin pambuku (kryesisht menstruacioneve dhe tamponit të fytyrës ). Në vitin 1995 FIDE rriti portofolin e saj të prodhimit në lidhje me etiketat private dhe në ditët e sotme prodhon këto për më shumë se 100 partnerët e biznesit, jo vetëm nga vendet e Bashkimit Evropian. Kompania eksporton produktet e saj në më shumë se 40 vende të botës.

 • MoravkaOpen or Close

  Në në fillim të viteve të shtatëdhjeta të shekullit të kaluar, bazuar në themelet e fabrikës për prodhimin e biberit djegës dhe traditës në prodhimin e biberit djegës në terren është krijuar kompania "MORAVKA". Kompania prodhon produkte ushqimore. Me përpjekjet e mëparshme të menaxhimit dhe të komunitetit, në bashkëpunim me partnerët gjermanë, fabrika më moderne për prodhimin e produkteve ushqimore është ndërtuar dhe të pajisur me një kapacitet prej disa mijë ton të produktit të përfunduar.

 • SheherzadaOpen or Close

  Firma Sheherzada u themelua ne vitin 1968 në bazë të traditës familjare dhe është përcejllur brez pas brezi. Paraardhësit tanë me suksesin e tyre kanë inspiruar që firma të jetë sa më të zhvilluar, të kënaqur nga ana e klienëve me prodhime tradicionale. Boza, prodhim natyral me vlera energjetike dhe ushqyese për trupin e njeriut. Shëruese për persona hiper tension dhe stimuluese per ushqimin e gjirit për fëmijët tanë. Limunadë, prodhim me recetë tradicional, freski në ditët e verës por dhe vitamina C në ditët e dimrit. Boronicë, prodhim tradicional me vlera ushqyese dhe kombinim i vitaminave të shumëllojshme në çdo kohë të jetës. Qaj i ftohtë, lëng me shije të paharrueshme, fantastike dhe freskim në kohët e temperaturave të larta.

Video

Afri-tradeKompania Afri Trade” N.T.P është themeluar në vitin 1992. Në fillim ndërmarrja veprimtarinë e saj e ushtronte në territorin e Prizrenit, por pas një kohe e zgjeroi në tërë territorin e Kosovës. Sot “Afri Trade” N.T.P. ka marrëveshje ekskluzive me disa kompani të njohura të rajonit si dhe të Evropës , për të sjellur konsumatorit Kosovar produkte sa më kualitative. Serioziteti, përpikshmëria dhe bashkëpunimi janë faktorët e suksesit të marrëveshjeve që ka me të gjitha këto kompani. Me një staf të menaxhimit profesional si në fushat e: marketingut, shitjes, merchandisingut, logjistikës, financave, e cila me këtë staf profesional i kryen të gjitha shërbimet e nevojshme që klientët tanë të mbeten të kënaqur.

Kontakti

 

N.P.T "Afri Trade"
address: Tirana 5
20000 Prizren, Kosova
phone & fax: +381 29 234 987
skype: afritradeprizren
e-mail: info@afri-trade.com
web: www.afri-trade.com
 

© Të gjitha të drejtat e rezervuara. afri-trade.com